Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Le lehet tiltani egyes oldalak...

Le lehet tiltani egyes oldalakon a firefox "Find As You Type" gépelés közbeni keresés funkciót?

Figyelt kérdés
Keresés oldalon belül egyből ahogy gépelsz, de le lehet tiltani mondjuk a google oldalán, tehát hogy ott ne kezdjen el keresni?

2014. dec. 1. 19:48
 1/3 anonim ***** válasza:

about:config

accessibility.typeaheadfind.autostart; állítsd false-ra, rákerestem, ha jól értem, ez az érték állítja.

2014. dec. 1. 19:51
 2/3 anonim ***** válasza:
Hopp, azt nem vettem figyelembe, hogy egyes oldalakon szeretnéd. Ez a fenti mindenhol letiltja, nem tudom, hogy van-e olyan beépülő, aminél beállíthatod egyénire ezt.
2014. dec. 1. 19:54
 3/3 A kérdező kommentje:

A probléma az, hogy mivel a google a kezdőlap és amikor megnyitom egyből elkezdek gépelni a kereső mezőbe, de van, hogy laggol és nem rakja be rögtön a kurzort a kereső mezőbe, na ilyenkor meg a firefox elkezd az oldalon belül keresni és akkor át kell az egérrel kattintani a keresőmezőbe. Tök idegesítő.

Amúgy nagyon hasznos a funkció, csak pont a kezdőlapon nem keresek oldalon belül és szivat.

2014. dec. 1. 19:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!