Windows 7-nél fontosak az automatikus frissítések?
Minden hónap második keddjén jön ki frissítés, ez nekünk szerdára esik.
A rendőrség, (külföldön?) telepíthet windows updaten keresztül trójait. (Infos rendőr szerint, mondta ezt 2006 körül.)
A Microsoft magasról letojja az adataidat, ő abban érdekelt, hogy ne lopd el az ő munkájukat, fizesd meg azt.
Más kérdés, hogy a Microsoft nem fizet azért, ha a hajad kihullik mert az excel, word akármi lefagy, lopja a munkaidődet, kárt okoz stb.
Döntsd el adsz-e nekik pénzt vagy sem. Én géppel együtt meg kellett vegyem. Nem volt választásom.
Fontosak. Ha régóta nem telepítettél frissítéseket, nem 2 perc mindet feltenni. 1-2 óra is lehet, meg több újraindítás. Rendszeresen frissítem a rendszerem, havonta (minden második kedd) 5-10 percet vesz igénybe és az újraindítások kivítelével a frissítések telepítése közben is használható a gép. A frissítések többnyire biztonsági réseket foltoznak be, jól szemléltethető a nyitott lakásajtó példájával. Ha nyitvahagyod, bárki bejöhet, ha bezárod, akkor is, de már nehezebb dolga lesz. Egy befoltozott biztonsági réstől nem lesz gyorsabb a gép, csak biztonságosabb.
Bárhová megyünk, bármit használunk, ott a lehetősége, hogy megfigyelnek minket. Én már eljutottam arra a pontra, hogy figyeljenk, nem érdekel. Be kell költözni a föld alá jó mélyre egy barlangba és remeteként élni, ott nem figyelnek meg. Minden máshol igen. Lásd Google. Mindent tudni akar rólunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!