Tudtok progit ami mutatja az FPS-t?
Figyelt kérdés
Egy olyan progi, ami nem lassítja a gépet cseppet sem. A Fraps-en gondolkoztam, de nem szeretnék 1 FPS-ről sem lemondani, csak azért mert az fut.2014. nov. 30. 18:29
2/9 anonim válasza:
Ezt nem értem. A fraps-et nem akarod mert fut a háttérben. Szerinted az Fps-t lehet program nélkül futtatni, ami nem megy a háttértárban? Fraps is elég jó arra hogy kimutassa.
3/9 anonim válasza:
Itt igazából az a kérdés, hogy miért engedik, hogy olyan ember számítógéphez nyúljon, akinek fogalma sincs róla, hogy mi fán terem az.
4/9 anonim válasza:
ha megy egy program ami folyamatosan monitorozza a képkockaszámot, egyértelmű, hogy erőforrást használ.. 1 fps-t meg ha észreveszel, akkor ajánlom, hogy szabadszemmel számolgasd és akkor nem kell félned a kevesebb teljesítménytől.
5/9 A kérdező kommentje:
Nos, látom igazán csak az utolsó értette meg, És tény, jogos amit mondasz. 3-as, értelmezd inkább amit írtam. Csak olyan program érdekelne, ami nem használ sok erőforrást. Az az 1 fps valóban elenyésző, nem és halál komolyan írtam. És logikus, hogy megy a háttérben, nem is azzal van problémám, csak hogy egy sarokban kijelzett szám miatt ne egyen sokat.
2014. nov. 30. 21:35
7/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm:)
2014. dec. 3. 02:05
9/9 A kérdező kommentje:
Csakhogy azt nem minden játékkal lehet megcsinálni.
2015. jan. 2. 01:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!