Utorrent fájlok miért tűnnek el :S egyszer el indítom lejön minden oké aztán pár napig nem kapcsolom be és egyszer csak el tűnnek a fájlok :/ tudnátok segíteni?
#1. Abban az esetben a torrentprogramban benne szokott maradni piros jelzéssel, hogy hibás állomány. Fájl hiányzik. A többi dolog pedig marad; info, txt fájlok.
Én is jártam így nem egyszer, bár hoszabb idő alatt tűnt el. Jellemzően olyankor, amikor újratelepítem a rendszert és eltűnnek a mappához való jogosultságaim. Akkor a program sem férhet hozzá. A beállításoknál, a "haladó" speciális beállításoknál találtam ezzel kapcsolatos dolgot, de egyszer belenyúltam és elszállt a legtöbb file. Szerencsére napi mentést csinálok a µTorrent beállításaiból.
Amúgy nincs ötletem mi okozhatja nálad. Egyébként nem minden leállítás után következik be? Valami az elérési utak beállításával lehet, a "mappák" beállításon belül.
"Abban az esetben a torrentprogramban benne szokott maradni piros jelzéssel, hogy hibás állomány."
Ezzel kapcsolatban a kérdező semmit nem írt, úgyhogy nem tudom, miből vonsz le következtetést...
Hát nem szoktam ki kapcsolni a gépemet.
Utána vissza kapcsolom meg vannak ki nyomom torrentet aztán megint ki kapcsolom gépemet ezt egyszer kétszer el játszom utána gondolkodom seedelni kéne aztán nincsenek meg a torrent fájlok de csak az Utorrentben ahová letöltöm ott meg vannak de mivel nem jött le teljesen használhatatlanok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!