Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Feliratot szeretnék rakni egy...

Feliratot szeretnék rakni egy 10 perces videóra. Van olyan videómegosztó, ahol lehet csatolni feliratot a videóhoz?

Figyelt kérdés

már srt fájlban elkészítettem a felirat időzítését is. vagy ráégetném a videó képére vmi kis programmal, vagy vmi videómegosztót kéne találni, ahol csatolni lehetne.

köszönöm a segítséget.

2014. nov. 29. 18:55
 1/5 anonim ***** válasza:

Nem ráégetés de erre a YouTube is képes.

Megcsinálhatod manuálisan is bármelyik videoszerkesztő/vágó programmal.

2014. nov. 29. 19:13
 2/5 A kérdező kommentje:

b*szki ezt én is tudom, de egyszer már időzítettem a feliratot, szerinted mégegyszer szeretném?

"már srt fájlban elkészítettem a felirat időzítését is. vagy ráégetném a videó képére vmi kis programmal, vagy vmi videómegosztót kéne találni, ahol csatolni lehetne. "

2014. dec. 1. 20:32
 3/5 anonim ***** válasza:
Ha a lustaság fájna...
2014. dec. 1. 21:04
 4/5 A kérdező kommentje:

te analfabéta vagy? egyszer már időzítettem a feliratot, szerinted mégegyszer szeretném? mégegyszer töltsek el vele 3 teljes órát?! ez lustaság, hogy egyszer már megcsináltam?!

a lustaság b*od az az, hogy ide írogatsz értelmetlen kommententeket, miközben már 6x kereshettél volna programot

2014. dec. 2. 10:05
 5/5 anonim ***** válasza:

Ekkora erovel miert nem keresel magadnak?

Amugy meg sok sikert regisztralni egy uj fiokot,irtam a modinak :)

2014. dec. 2. 11:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!