Feliratot szeretnék rakni egy 10 perces videóra. Van olyan videómegosztó, ahol lehet csatolni feliratot a videóhoz?
már srt fájlban elkészítettem a felirat időzítését is. vagy ráégetném a videó képére vmi kis programmal, vagy vmi videómegosztót kéne találni, ahol csatolni lehetne.
köszönöm a segítséget.
Nem ráégetés de erre a YouTube is képes.
Megcsinálhatod manuálisan is bármelyik videoszerkesztő/vágó programmal.
b*szki ezt én is tudom, de egyszer már időzítettem a feliratot, szerinted mégegyszer szeretném?
"már srt fájlban elkészítettem a felirat időzítését is. vagy ráégetném a videó képére vmi kis programmal, vagy vmi videómegosztót kéne találni, ahol csatolni lehetne. "
te analfabéta vagy? egyszer már időzítettem a feliratot, szerinted mégegyszer szeretném? mégegyszer töltsek el vele 3 teljes órát?! ez lustaság, hogy egyszer már megcsináltam?!
a lustaság b*od az az, hogy ide írogatsz értelmetlen kommententeket, miközben már 6x kereshettél volna programot
Ekkora erovel miert nem keresel magadnak?
Amugy meg sok sikert regisztralni egy uj fiokot,irtam a modinak :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!