Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Milyen program kell ahhoz...

Becsee kérdése:

Milyen program kell ahhoz hogy Én táblázatot tudjak készíteni?

Figyelt kérdés
Táblázatot szeretnék készíteni,munka beosztást és oda adatokat,időpontokat kell beírjak,milyen programot ajánlotok és hol tudom letölteni?
2014. nov. 28. 23:51
 1/6 anonim ***** válasza:

MS Office->Excel

v.

Open Office->Excel

a többit a google megmondja

2014. nov. 29. 00:07
 2/6 A kérdező kommentje:
Még egy kérdés:ha megvan a táblázat,s minden kész rajta kivéve arra nem tudok rájönni hogy egy kockán belül két időpontot hogy tudok irni??Munka beosztásról lenne szó és még soha nem csináltam de most kineveztek csoportvezetővé és meg kell oldjam a feladatot.Kérlek s.o.s lenne válaszoljon valaki
2014. dec. 3. 19:09
 3/6 anonim ***** válasza:

Lehet kár volt kinevezni ilyen posztra.

"arra nem tudok rájönni hogy egy kockán belül két időpontot hogy tudok irni??"

Excelben nincsenek kockák.

Ha cellákra gondolsz, akkor sehogy. Mármint nyilván szövegformátumban lehet, csak annak nem sok érelme van.

Inkább szólj valakinek, hogy nem tudod elvégezni a munkádat, mert nem értesz hozzá.

Tanítsanak meg, vagy adják valakinek a feladatot, aki ért hozzá.

2014. dec. 3. 19:39
 4/6 anonim ***** válasza:

-Milyen programmal hoztad létre?

Mivel munka, (üzleti) így mennyit dobsz fel a megoldásért/elkészítésért?

-de azért tisztázzunk előre valamit, egy táblázatban nincs olyan fogalom hogy kocka

sorok, mezők, cellák vannak

2014. dec. 3. 19:41
 5/6 A kérdező kommentje:

Rájöttem!!!

"kedves"válaszadók,egyáltalán nem válaszoltatok a kérdésemre,de hogy piszkálni tudtok az biztos kocka,cella,nekem egykutya a lényeg a kérdés volt nem az hogy hogyan kritizáljatok!!Inkább ne válaszoljatok senkinek nyilván senki nem lehet olyan szám.tek. zseni mint Ti!!!Nyilván mindenre tudtok egy-két epés megjegyzést tenni!!!!

2014. dec. 5. 12:47
 6/6 anonim ***** válasza:

Kaptál választ a kérdésedre.

Nem lehet egy cellába két dátumot írni.

2014. dec. 5. 13:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!