Mi lehet annak az oka, hogy a számítógépemen a C meghajtó megtelik magától?
Milyen, melyik windowst használod? Használod a hibernálást? Az például a memória méretével egyező helyet foglal -és ki lehet kapcsolni. A lapozófájl méretét csökkentheted és át is helyezheted másik meghajtóra. A lomtár helyfoglalását szintén kioszthatod a lemezek között. Az ideiglenes Temp mappa elérési útját is átirányíthatod.
Nálam win7-nél, -igaz User mappa és ProgramData mappa nélkül- 19 GB-nál megáll konstans.
„Már mindent kitöröltem, amit lehetséges.”
Ugye, a rendszer saját karbantartójában jelölted, be, hogy miféle szükségtelen fájlokat törölhet, nem pedig nekiálltál találomra levadászni, ami szerinted nem kell?
Valami partíció átméretezővel húzz hozzá még 20 gigát és kész.
G.
Az a kisebbik baj, hiszen nem érthet mindenki mindenhez, én például nem tudok libát tömni. De ennyi idő után még mindig nem tudjuk, hogy tulajdonképpen milyen Windowsod van, elvégezted-e a felsorolt karbantartó műveleteket, de előttem az sem tiszta, hogy egyáltalán tudod-e, mik azok a rejtett fájlok, és hogyan győződtél meg az eltűnésükről -- sőt, szerintem még az se derült ki egyértelműen, hogy tényleg véglegesen törölted-e, amit akartál, vagy az egész ott kuksol a Lomtárban, ugyanakkora méretet elfoglalva.
Amúgy meg minél kevésbé értesz hozzá, annál kerülendőbb az egyszerű gyomlálgatás. Ha azok a „használhatatlan dolgok” a kedvenc malac videóid voltak, akkor persze mindegy, de ha programok, azt már illendő a Vezérlőpultból eltávolítani törlés helyett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!