Milyen Windowst tegyek erre a gépre?
Intel Core 2 Duo E4500 2.20GHz
2gb ram
ATI Radeon Xpress 1100
Windows8.1 ben gondolkodtam abból a 64 vagy a 32 biteset tegyem fel ?
32 bites Windows 7, vagy Windows 8.1 ajánlott.
Én a Windows 8.1-et ajánlom, mert gyorsabb, és egy külső Start Menü telepítése után szinte teljesen ugyanúgy néz ki, mint a Win7.
A 64 bites nem, mert 4GB RAM alatt nem segít szinte semmit sem, sőt, csak több memóriát használ a rendszer.
# 3
használtam 8.1-et szerintem egy kalap sz.r.
8.1 32 bit kell neked
mert nem foglalkoztál vele vagy csak nincs hozzá elég tudásod hogy meglásd az előnyeit :D
# 5
Olvastam róla sok fikát a neten de azért gondoltam kipróbálom.(Az eredetit és nem kalóz verziót)
Már ott kezdőttek a problémák hogy szerinte nem kompatiblis és nem elég erős egy FACEBOOK alalmazásra (120 ezres HP laptop amit fél éve vettem).A Skype metro változata online befagyott hiába léptem ki az ismerőseim non stop úgy látták hogy be vagyok jelentkezve hiába írtam rá bárkire nem kapta meg az üzenetet.
Utánaolvastm ahogy alapból a Skype metro ilyen bugos.
8.1 tle van kompatibilitási hibákkal és még sorolhatnám hogymennyi mindent kelenkijavitanija a systemen a microsoftnak.Mad egy év múlva...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!