Mi a különbség a Norton Internet Security és a Norton Security között?
Figyelt kérdés
2014. nov. 28. 11:32
1/10 anonim válasza:
hogy az egyik nagyobb lehúzás, mint a másik
2/10 anonim válasza:
Semmi különbség nincs. A régi neve Norton Internet Security volt, ebből most az Internet-et alhagyták.
Egyébként nekem Norton Internet Security van a gépemen már évek óta és nagyon meg vagyok vele elégedve. Jól kezelhető, hatékony és igen kevés erőforrás szükséges a működéséhez.
3/10 anonim válasza:
Kerdezo.. inkabb nezz egy virusirtot,nem ezt a szutykot.
Avast
Kaspersky
Eset
Ezeket tudom ajanlani.
Mondjuk mehetne hozza egy Malwarebytes is.
4/10 A kérdező kommentje:
2.válaszolo Nekem is Norton Internet Security 2014-van persze nem letöltött hanem megvettem de jövöre lejár.Be kell szereznem egy másikat.
2014. nov. 28. 15:07
5/10 A kérdező kommentje:
AVG -ről mi a véleményetek???
2014. nov. 28. 15:08
6/10 A kérdező kommentje:
Igazából én mindenképpen fizetett licenteset akarok venni nem letöltött ingyenes virusirtót,mert ahhoz nagyon sokba került a gépem és elég erös is ahhoz hogy ilyen netes hamisitott virusirtót letöltsek.
2014. nov. 28. 15:40
7/10 A kérdező kommentje:
Fő a biztonság :)
2014. nov. 28. 15:41
8/10 anonim válasza:
Használj valami megbízhatót.
Pl.: Kaspersky
Bitdefender
9/10 anonim válasza:
Elozo.. a valasszal kestel tobb mint 1 evet :D
10/10 anonim válasza:
Kaspersky megbízható? Orosz szemét...
A kérdésre válaszolva: valóban nincs különbség a kettő között; csak változott a név.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!