Melyik lehetett ez a játék?
Figyelt kérdés
4 harcos közül lehetett választani, azt hiszem az egyik volt nő, a többi pasi. mindeggyik másik szinü volt lila, sárga, meg azthiszem az egyik zöld. különböző fegyvereik voltak, az egyiknek nyíl. labirintusban is lehetett menni és mindig lekellett győzni az ellenséget. azok valami lények voltak. nagyon fontos. senkinek sem ismerős?2010. jan. 30. 16:32
2/11 A kérdező kommentje:
nem, sajnos nem, úgyemléxem fölülnézetből volt a játék
2010. jan. 30. 16:36
3/11 anonim 

válasza:

Háát baromi sok játékra illik a személyleírás, de nekem első körben a Hexplore jut eszembe.
4/11 anonim válasza:
info órán játszottam xD left 4 dead volt a neve:D remélem segítettem :D
5/11 A kérdező kommentje:
sajnos egyiksem
2010. febr. 5. 14:16
6/11 anonim válasza:
3 vagyok
biztos nem a left 4 dead? mert tökéletesen illik rá a leírás ott is egy csaj volt 3 pasi és labirintus és zombik üldöztek. de ha nem akkor mindegy:D
8/11 A kérdező kommentje:
neem, biztos h nem az, ez egy régi játék amit keresek
és sjanos a diablo 2 sem de ez már nagyon hasonlít rá
2010. febr. 6. 12:16
10/11 A kérdező kommentje:
nem :d
2010. febr. 6. 18:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!