Letöröltem véletlenül a VGA-t, micsináljak?
Figyelt kérdés
igazából asse tudom miaz valami videó driver. most az egész kép meg minden tökre rávan zummolva. megtaláltam a kis könyvet amit kaptam hozzá de nemtalálom meg milyen volt a driver..... CD-t meg nemkaptam a géphez. Specifikációknál kéne lennie nem?hogyszerepelhet a kis könyvben mert így h videó driver vagy vga nemtaláltam megT_T2010. jan. 30. 14:36
2/6 anonim válasza:
ird be a googleba a vga fajtáját és ird utána ho driver download és felrakod és jo lesz utána inditcsd ujra és álicsd be a képernyő felbontását a vezérlbe
3/6 anonim válasza:
netröl szegy le hozá....... ugyanojan...
4/6 anonim válasza:
na próbáld kideríteni a márkát.
Pl: Ati Radeon. Nvidia.
és ha megvan goo google és nézz utána.
driver letöltése és felrakod
5/6 A kérdező kommentje:
azabaj h nemtalálom anevét ebbe a kis könyvben:S
2010. jan. 30. 15:40
6/6 Hintalow válasza:
Amúgy mindig érdekelt, hogy hogyan tud valaki véletlenül drivereket törölni? Komolyan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!