Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Mi a franc ez? Mit lehet...

Mi a franc ez? Mit lehet ezzel kezdeni?

Figyelt kérdés
Mostanában youtube-on, fórumokon bizonyos szövegek, teljesen random módon beszíneződnek, linkek lesznek (most is van itt, ahol kiírom a kérdést vagy 15) ha fölé viszem az egeret, általában Java Update-t ír. De az is előfordul, ha youtube-on elindítok egy videót, egy oldalt hoz be, amit frissítenem kell ahhoz, hogy elinduljon a videó ténylegesen. Nagyon idegesít.
2014. nov. 27. 10:05
 1/7 anonim válasza:
Telepítettél új progit vagy töltöttél le mostanában valamit? Van víruskereső a gépeden?
2014. nov. 27. 10:14
 2/7 A kérdező kommentje:
Avast-om van igen. Ma néztem át 3X a telepített programok listáját, és csak olyan volt ott, amit én raktam fel.
2014. nov. 27. 10:25
 3/7 anonim válasza:
AdBlock-od van? Ha nincs, próbáld meg telepíteni, ha így is fennáll a probléma, tuti vírus, amit az avast nem vesz észre. /sajnos ilyen előfordul../
2014. nov. 27. 10:32
 4/7 A kérdező kommentje:
Van igen, az volt az első, amit a böngésző után felraktam. :) Ha nem veszi észre, hogyan törölhetem?
2014. nov. 27. 10:33
 5/7 T/Z ***** válasza:
100%

Másik vírusirtóval. :))

Esetleg:

SuperAntiSpyware

MalwarebytesAntiMalware

Spybot Search & Destroy

Ezeket futtasd le.

2014. nov. 27. 10:38
 6/7 anonim válasza:

Én megpróbálnék egy erősebb, összetettebb adatbázisú víruskeresőt, mondjuk az eset honlapjáról letöltenék egy próbaverziót...

Én kb. fél éve az avg-vel jártam így, nem ez a vírus volt, de az avg nem ismerte fel az eset igen.

Van olyan eset-online verzió is, ami kevesebb helyet foglal és nem lassítja be úgy a gépet, én ilyet futtattam le.

Itt a link, kis ismertető is van róluk:

[link]

2014. nov. 27. 10:44
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek! Azt hiszem, sikerült! :)
2014. nov. 27. 13:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!