Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Magyar elektronikus zenészek....

Magyar elektronikus zenészek. Milyen plugineket, vst-ket használtok?

Figyelt kérdés

Főként fl studiosok, abletonosok. Vannak ugye vstk, vsti-k, én azt szeretném megtudni, hogy melyek nektek a jól beváltak, amikbe változatos hangok vannak, és szeretitek használni?

Főként drum and bass-hez, dubstephez!

2014. nov. 26. 21:32
 1/4 anonim ***** válasza:
U-He Zebra, U-He ACE, Native Instruments Massive. Nem a változatos hangok miatt, hanem mert őket szeretem csavarni, viszonylag könnyen megtanultam kezelni őket és sokoldalú eszközök, jól megvalósíthatom bennük az elképzeléseimet. Dobok csak Drum Rack és többnyire Zebra, és DAW csak Ableton. Stílushatáraim nemigen vannak, DnB-t kreáltam párat már, és igazán nem volt akadálya ezekkel. Dubstephez kábé mindenütt a Massive az ajánlott, és rengeteg presetet találsz hozzá kimondottan dubstep témában. Persze értelme nem sok van, sokkal komolyabb az, ha a fejedben megszületettet képes vagy hamar hangzásba önteni, amihez jobb minél előbb nekiállnod élvezettel csavargatni a szörnyeket.
2014. nov. 26. 22:52
 2/4 anonim ***** válasza:
Adam Szabo JP6K az abszolút favorit, nem feltétlenül ebben a stílusban, de magyar és zseniális.
2014. nov. 26. 23:12
 3/4 anonim ***** válasza:
Adamm Szabo jó kis saw emulátor, sokan használják, igaza van elozonek. Am Spire, sylenth1, nexus, sugarbytes cyclop kb. a dubstep starter kit szerintem, mellé rankin audio/vengeance sample pack-al. :D
2014. nov. 27. 10:11
 4/4 anonim válasza:

Nos én tribal trap és progressive houseban dolgozok.

És systrust,sylenth1-et,harmort,poizone,vandalt használok.

2014. dec. 22. 09:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!