Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Hol tudom beállítani a torrent...

Hol tudom beállítani a torrent programot?

Figyelt kérdés
Amikor bekapcsolom a gépet a torrent program automatikusan elindul, mégha nincs letőlthető fájl a letöltési sorban. Hol tudom beállítani, hogy ne inditsa el automatikusan? 2.1 Alpha verziórol van szó.
2010. jan. 30. 11:01
 1/3 anonim ***** válasza:

Ctorrent 2.1, Bitcomet 2.1, Utorrent 2.1, Azureus 2.1, stb. 2.1?

z0mg

Amúgy valahol a beállításoknál, most nem tudom hol, de nem olyan nehéz megkeresni egy olyan szöveget, hogy "automatikus indítás" vagy valami hasonló.

Ha meg nem találod meg, szedd le a ccleaner-t, és ott le tudod tiltani hogy ne induljon automatikusan.

2010. jan. 30. 11:40
 2/3 anonim ***** válasza:

Vagy Start / futtatás ablakba beírod msconfig oké megjelenik egy ablak ott válaszd az automatikus indítás lapfület, ott vannak azon programok listája amik a számítógép bekapcsolásával automatikusan indulnak, keresd meg melyik a torrent kliensed és vett ki előle a pipát. majd okézd le az ablakot,

újra kellesz indítani a rendszert, hogy érvénybe lépjenek a beállítások. (persze nem muszály) lényeg, hogy amiről nem tudod micsoda és mire van azt ne piszkáld.

Legközelebbi bekapcsoláskor fogad majd egy tájékoztató ablak, miszerint megváltoztak a beállítások. Mond neki, hogy ne mutassa legközelebb.

2010. jan. 30. 12:15
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Az msconfiggal sikerült.
2010. jan. 30. 12:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!