Hogyan küldjem át az ipadomon csinált, apple álltal fejlesztett "Pages" nevű programmal írt házidolgozatomat, hogy ki tudjam nyomtatni?
Figyelt kérdés
Az ipadomon csináltam a házi dolgozatomat, ezzel az apple álltal csinállt programmal, a pages-el. Jó, könnyen kezelhető, terveim lennének vele, hogy a továbbiakban is ezzel csinálnék dokumentumokat, de sajnos nem tudom átrakni sehogyan a gépre. A kérdésem az hogy hogy van erre lehetőség (windowsos gépeink vannak csak, nem applesek). Esetleg át kéne küldeni az iphonomra és onnan egyszerűbben? Fontos lenne mert holnapután be kéne adnom!#Windows #dokumentum #PC #iPad #iPhone #Office #iPhone 5 #Microsoft Office Word #iPad Mini #Pages apple
2014. nov. 25. 18:47
1/6 anonim válasza:
Szerintem ipadon elmented pdf be azt elküldöd gépre és azt nyomtatod ki
2/6 A kérdező kommentje:
Kepérlek, én ezekhez nem értek. Mi az a pdf?
2014. nov. 25. 18:57
3/6 A kérdező kommentje:
Esetleg a átimportálom a wordbe és onnan nem tudom biztos van valami?!
2014. nov. 25. 18:58
4/6 anonim válasza:
Küldd el magadnak e-mailben, és ott megkérdezi hogy miben küldje át, Wordben, Pagesben, PDFben, és ezek közül a Wordot válaszd. Gépről bejelentkezel és letöltöd az e-mail fiókodból. Ennyi.
5/6 anonim válasza:
Ha úgy szeretnéd elmenteni ahogy Pages-ben látod, akkor ne mentsd Word-be, mert azzal elég sok formázást elveszítesz. PDF-be mentsd, azt már ugyan nem tudod módosítani, de nyomtatni igen.
6/6 A kérdező kommentje:
De mi a a PDF???
2014. nov. 27. 07:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!