Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Melyik vírusirtó a jobb, a...

Melyik vírusirtó a jobb, a Nod32 vagy az AVG?

Figyelt kérdés

Nekem sokáig Nod32-m volt, de a múltkor tönkrement a gépem valami trójaitól. Kicsit berágtam a Nod-ra, most AVG-zek.

Kinek mi a véleménye az AVG-ről, jobb vagy rosszabb, mint a Nod?

Köszönöm a válaszokat.

2010. jan. 29. 23:43
 1/8 anonim ***** válasza:

Én az eset smart security-t ajánlanám, kis helyigény, nem húzza le a gépet, tűzfal,vírusírtó- és kémprogramvédelem, levélszemétszűrő. Folyamatosan vizsgálja a fontosabb fájlokat és nem lassabb a gép. Egy időben használtam az AVg-t én is de lassúnak találtam.

A sima nod32-nél mindenféleképp jobb a smart security.

Próbáld ki megéri.

2010. jan. 30. 01:03
 2/8 anonim ***** válasza:
Teljesen mindegy,bármelyik vírusírtó mellett is be tud jutni a féreg a gépre,100%-os védelmet egyik sem nyújt.
2010. jan. 30. 04:00
 3/8 anonim ***** válasza:
Avast 5..van tűzfalas is.Alig eszik és jó! Ajánlani tudom.Anno is ezt használtam,de ez a újjabb még jobb :)
2010. jan. 30. 05:32
 4/8 anonim ***** válasza:
Én az új AVG-9-est használom. Nekem bevált, sokkal gyorsabb mint a régi és elég megbízható.
2010. jan. 30. 07:51
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Nod32 3.0-át használok. Azelőtt AVG-t használtam. Ahogy átváltottam olyan gyors lett a gépem (amibe csak 256MB RAM van), mintha 2GB RAM lenne benne.
2010. jan. 30. 09:04
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Előző vagyok, elfelejtettem: Nekem a NOD32 sokkal jobb. Gyors, megbízható! Csak ajánlani tudom.
2010. jan. 30. 09:05
 7/8 anonim ***** válasza:
Én meg Nod-ról váltottam AVG-re.
2010. jan. 30. 13:14
 8/8 anonim válasza:

Én AVG free antivirus 2014-et használok, és mellé tűzfalként felraktam a COMODO-t, együtt nagyon hatékonyak és észre sem lehet venni hogy a háttérben fut.

Ez így tuti párosítás

2014. febr. 19. 15:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!