Létezik-e olyan szoftver, aminek segítségével a telefonom érintőképernyőjét a számítógépen keresztül tudom használni?
Teljesen tönkrement a készülék, nem lehet használni egyáltalán, és van rajta egy olyan alkalmazás, ami egy jegyzettömb, és konkrét fájlt nem csinál, hanem benne hagyja a telefonban, és valahogy ki szeretném menteni a jegyzeteket.
Valamiért augusztusban végeztem mentést rajta utoljára ennél az alkalmazásnál, és azóta azért készült több fontos jegyzet is...
Köszi minden megoldási lehetőséget előre is.
Igen, tudom, köszönöm, de ismerem a programot... egyedüli probléma már csak annyi, hogy ahhoz szükséges volna látnom a telefon képernyőjén, hogy mit írok be és hova.
Meg tudnom kéne kapasbol, hogy merre van a program helyileg a telefonon, stb., mert mint mondtam, nem lehet a telefon képernyőjét használni.
Szóval igen! Jó a gondolat - csak vállami olyasmi program kéne, amivel kapásból látom a képernyőt... :/
Ha USB-n keresztül látod a telefon (külső) tárhelyét, megpróbálnám szimpla képernyőmentéssel (általában Bekapcsológomb és Hangerő Le hosszan együtt), a gombnyomás után látszik a mentett kép Screenshot(?) mappában.
De vannak itt komplexeb megoldások is (Sajnos a legtöbbhöz valamit kell a telefonon "nyomkodni". Ha telepíteni nem is, de az USB fejleszői módot általában be kell állítani).
Képernyőkép mentés USB kábellel:
"Élőkép" USB-n keresztül:
Az AirDroid, Teamviewer stb. programokhoz kliens-t kell telepíteni, ami jelen helyzetben szinte lehetetlennel határos.
Ha egyáltalán nem reagál az érintőképernyőd, kikerülheted párszáz forintos OTG kábel + USB egér segítségével.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!