WINDOWS 8 at ha letöltök, elkaphatnak?
Figyelt kérdés
Ha pls ncore ról letöltöm a windows 8 at, akkor elkaphatnak? mert nem merem letölteni e miatt...2014. nov. 23. 20:02
1/7 T/Z válasza:
Ne is merd, húzd ki az internetkábelt, és mondd le az internet előfizetésed is, mert annyira h×lye vagy, h neked még szgépet sem lenne szabad használni. :(
Az ilyenek hogy kapnak meghívót az nCorera? :/
2/7 anonim válasza:
Akkor is elkaphatnak, ha nem töltöd le. Sőt, bárkit elkaphatnak. Én nem ismerek olyan embert, akinek ne lenne illegális program a gépén, ha más nem, egy lejárt demójú Total Commander vagy Winrar.
3/7 anonim válasza:
Egy zene letöltésért is elkaphatnak hiszen az is illegális..
4/7 Tengor válasza:
#3, Magyarországon, saját felhasználásra nem illegális.
5/7 anonim válasza:
Szerencse kell hozzá valaki ismerösödnek nincs meg ? ha annyira félsz akkor vásárold meg hivatalosan a boltba a windowst. Igen én megvettem mert nem akarom azt hogy a letöltött windows megszünjön és semmit ne tudjak kezdenia gépemmel
6/7 anonim válasza:
A lebukás esélye mindig bennt van a pakliba.
7/7 anonim válasza:
A Microsoft mindenkiről tudja, hogy milyen windows van a gépén és hogy az legális-e, de magánszemélyként vszín nem fognak zaklatni. Ettől a cégeknek jobban kell félniük. Minden esetre nem tudom, kell-e kísérletezni vele. A legjobb, ha megveszed jogtisztán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!