Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » CS:GO vagy DayZ standalone?

Mondmeg miaz kérdése:

CS:GO vagy DayZ standalone?

Figyelt kérdés
Úgy tudom a cs:go-ban lehet találni cuccokat amiket el lehet adni, és úgy tudnák annyi pénzt szerezni hogy megvegyem a standalone-t is?

2014. nov. 22. 15:33
 1/4 anonim ***** válasza:
Tudsz, de az nem mindegy, hogy mennyi idő után. Egyik ismerősöm már megcsinálta ezt. Eladta a cuccait CS-ben, és megvette a DayZ-t. Ami mellesleg egy gagyi játék, csoda lenne, ha befejeznék. Teljes árú játékként akarják rád sózni, de te csak tesztelnéd, és tele van idegesítő bugokkal, amik miatt élvezhetetlen a játék.
2014. nov. 22. 15:56
 2/4 anonim ***** válasza:
én a múltkor találtam egy 12 eurós skint. persze ehhez jó nagy szerencse kell, a 2. legtöbbet érő amit eddig találtam 50 centes skin volt, a többség meg kevesebb mint 10 centet érő volt. de ládákat is lehet találni, azok 10 és 50 cent közötti árakon adhatók el.
2014. nov. 22. 16:31
 3/4 anonim ***** válasza:

A DayZ SA már rég nem olyan bugos mint hiszik sokan. A gagyitól meg végkép messze van. Mondjuk, akik csak az agyatlan lövöldét szeretik, annak tényleg lehet hogy gagyi. Mert abban taktikázni kell nem ész nélkül gyilkolni egy 500 m2-es pályán..

Az tény, hogy alfaként jött ki, amit én is megkérdőjelezek. Inkább várniuk kellett volna még egy évet. Valahol most kellett volna kijönnie, és most már teljesen játszható. Akik korábban kezdték azt megértem, hogy kiábrándultak belőle, mert tényleg sok volt a bug. A legutóbbi peccs óta meg már hekkerrel sem találkoztam. A mostani ára pedig nem a teljes ára...Elvileg amikor kijön a Béta akkor lesz teljes áron. Szóval értelmesnek nevezhető pénzért addig tudod megvenni. 50 eurókat tuti nem költenék játékra, de lehet ezzel csak én vagyok így.

A kérdésre válaszolva: meg lehet csinálni, de lehet nem kis idő lesz...

2014. nov. 24. 12:47
 4/4 anonim válasza:
Azért hozták ki mert már így is egyre jobban kezdték unni hogy még mindig nem jött ki és nagy részét elvesztették volna a követőknek ezért hozták ki ilyen hamar tehát nem ők tehetnek róla. Ja és csak 28 euro tehát azért mégsem egy nagyobb teljes játék ára mert azért mint a dead rising 3 ami 50 euro. Ki lehetne fizetni hogyha a cuccokat régóta gyűjtöd akkor meg elég hamer is összegyülhet a DayZ Standalone.
2015. febr. 28. 16:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!