Nicola73 kérdése:
Photosop CC alatt miért nem megy a 3D funkció?
Figyelt kérdés
Egy i3-as gépem van alaplapi videokártyával. Ha edit/performance/use graphics processzor be van pipálva, akkor amikor új dokumentumot nyitok ez a figyelmeztetés fogad : "Photoshop detected graphics hardware that is not officially supported. If you experience problems, please uncheck the Use Graphics Porcessor checkbox in Performance panel of the Preference dialog." Ez valami olyant jelent, hogy a hardware nem támogatott hivatalosan a Photoshophoz. Szerintem az alaplapi videókártyám annyira nem "gagyi", hogy ne futna vele a 3D funkció (Az eszközkezelő csak annyit ír a videókariról, hogy Intel(R) HD Graphics Family. Na szóval annyira még rájöttem, hogy valószínűleg OpenGL kellene a gépre ami támogaja a 3D-t. Nem tudja valaki honnan tudnám ezt letölteni?2014. nov. 22. 11:22
1/2 anonim válasza:
Ahhoz hogy a 3D funkció elérhető legyen, ahhoz minimum 512 Mb rammal rendelkező kártya kell.
Ez nem én találtam ki. [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!