Egy adott böngésző hibás működése lefagyaszthatja a laptopot/számítógépet?
Aha, persze, tegyen csak fel még egy n+1-edig toolbar eltávolítót is..
Kedves kérdező!
Feladatkezelőt nyisd meg (ctrl+shift+esc), és nézd meg mi eszi a processzort, milyen folyamat.
Ezzel párhuzamosan tedd fel a Ccleanert, és azzal tudod tiltani a nem szükséges programok automatikus elindulását.
Ccleaneren belül --> eszközök --> automatikusan induló programok
Remélem itt már eligazodsz.
Illetve ahogy a kollega is írta, el kell távolítani a nem kívánatos bővítményeket.
Egyrészt a böngésző beállításai között letilthatod a működésüket, másrészt a CCleanerben van programeltávolító rész is, ott kiválogathatod (ha vannak) toolbarok, azokat leszedheted.
Illetve használj reklámblokkolót, mivel nem írtam milyen konfig, ha régi a géped, a weboldalakon levő mozgó reklámok is képesek kifektetni a processzort, és megakasztani hasonló módon a gép működését.
Firefoxhoz: Ablock Edge
Chrome alá: Adblock Plus
T/Z
ha nem tudod miről beszélek ne szólj
Köszönöm a segítséget! Ezek közül, mi az, ami kiiktatható? Sokról azt sem tudom, hogy micsoda!
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa nem kell
nero filter chek
4623scan2pc
ezek nem kellenek hogy induljanak
mobilegeni daemon
egyik sem kell
tz csak annyit hogy én ezt a progit használom
csak okosan kell telepiteni és használni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!