Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Google chrome összeomlik a...

Google chrome összeomlik a böngésző játék megnyitásakor - mit tegyek hogy ne forduljon elő többet?

Figyelt kérdés

Klánháború 2 nevű játékba nem tudok belépni, mivel állandóan összeomlik a chrome és kijön az "Ajajj" üzenet.

Valaki járt már így mint én, és megtudta oldani? Nagyon fontos lenne, mert bosszant hogy nincs meg a konkrét oka, miért omlik össze egyfolytában.

A chrome által javasolt tippeket kipróbáltam már, de nem segítettek. Sőt leszedtem az AVG-t is, Anti Malwer nevű programot is... adobe flash player legújabb verzióját telepítettem (azzal együtt telepedett az McAffe is - amit telepítés után rögtön letiltottam) Tehát eléggé tehetetlen vagyok.... esetleg milyen program van még, ami potenciálisan összetűzésbe kerül a chrom-on futú böngésző játékokkal? vagy olyat ami segít a problémán.

NAgyon köszönöm a választ.

2014. nov. 22. 01:34
 1/3 T/Z ***** válasza:

Milyen bővítmény van még fent?

CCleanerben meg tudod nézni.

[link]

Programon belül --> Eszközök --> Automatikusan induló programok

Illetve hát tessék másik böngészőt is kipróbálni, nem kell kétségbe esni. Firefox, opera, esetleg IE.

2014. nov. 22. 02:28
 2/3 A kérdező kommentje:

Valóban!

Mozillát letöltöttem és működik. az a furcsa hogy operát töltöttem le előtte, gondoltam ha chrome-on nem megy akkor operán majd megy... így szembe sem jutott hogy a rókát letöltsem.

pedig én használok CCleanert is... azon is többször átmentem, tisztítottam letiltottam ezt - kipróbáltam... és semmi: chromon nem működik a Tribal Wars 2... tele szedhette magát beépülő szarokkal... egyszerűen nem tudom az okát :(

2014. nov. 22. 15:00
 3/3 A kérdező kommentje:
Pedig jó lenne tudni, mert szerintem a chrome jobb mint a jó öreg mozilla.
2014. nov. 22. 15:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!