Far Cry 4 fekete képernyő! (de miért?! )
Sziasztok,gondom a következő Far Cry 4-el próbálnék játszani ,de a sokak által ismert "fekete képernyő" bug van
felvan telepítve at 1.0.3-as és a ma érkezett 1.0.4-es patch is próbáltam ezt a usb dolgokat eltávolítjuk módszert nem jöttbe próbáltam a run as administrator módszert nem jöttbe a gépem elbírja a játékot a videó kártya driver a legfrissebb op rendszerem win 8.1 64bit egyszerűen elképzelni nem tudom miért nem jó nekem haveromnak ugyan ez és jó,ha valaki válaszolni sokat segítene előre is köszi . :)
1.: USB eszközök
2.: AMD procik esetében szokott gond lenni. Lehet, hogy nincs engedélyezve valamelyik mag.
1.megpróbáltam nem jó
2.a Proci Intel... a vidi kari AMD.
1.ha nem eredeti a játék akkor ne csodálkoz.
2.ne legyél arrogáns a normális válaszolóval .
3. ha pont ugyan azt a verziót töltötted le mint a haverod és ugyan ilyen rendszere van a haverodnak is akkor valószínűleg hiányozhat a gépedről vamali + program pl frame network, Microsoft Visual C++ 2012 /x64/x86 verzió is legyen fent .
1.másnak is tört mégis jó
2.nem vagyok arogáns ,de leírtam hogy próbáltam és mégis azzal jön
3.direct X 11van ,frame work van,VisualC++ 2010-es van fent.
van még ötlet? : /
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!