Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Windows 8.1 alatt az Internet...

Windows 8.1 alatt az Internet Explorert megnyitom, egy pillanatra megjelenik és azonnal bezárul, mi a baj?

Figyelt kérdés
A Program Files és Programfájlok (x86) mappát átmásoltam másik partícióra és registryben módosítottam az alapértelmezett telepítése helyet, mindössze ennyi történt. Azóta viszont nem tudom használni az IE, miért? Nem mintha nagy veszteség lenne, de eddig működött normálisan

2014. nov. 21. 15:29
 1/1 anonim ***** válasza:
Valószínűleg épp a módosítások miatt. Esetleg nézd át a könyvtárában az összes DLL-t, és amelyik regisztrációt igényel, azokat regisztráld újra a regsvr32.exe-vel. Érdemes lehet magán a programon egy futtatási vizsgálatot is lefuttatni dependency walkerrel.
2014. nov. 21. 16:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!