Egy olyan játékot keresek, amit tizenévvel ezelőtt egy számítógépes boltban telepítettek a gépemre. Amire emlékszem, hogy négy karakter közül lehetett választani?
(varázsló-kék alapszíne volt és energiagömbökkel ölt; női harcos- piros, neki kardja volt; íjász-zöld és íjjal lőtt plusz még volt egy „manó/törpe, aki bárdokat dobált az ellenségre. )
Egy kastély volt a kalandok helyszíne, mindig más más ellenséggel: óriás pók, sárkány, a többire nem emlékszem) Kulcsokat kellett összegyűjteni, hogy szintet lépjek. Egy egy szörny után maradt egy marék arany, vagy valamilyen láda. Minden szintlépésnél egyre több és nehezebben elpusztítható szörnyek jöttek. Az egész játékot felülnézetből lehetett látni.
A gépen „Medieval” név alatt volt a játék, de mivel így nem találtam semmit, gyanítom, csak leegyszerűsítve volt a neve, de akárhogyan is próbáltam rákeresni neten, semmit sem találtam
Remélem hogy valakinek ismerős lehet a leírtak alapján és tud segíteni, hogy melyik ez a játék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!