Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Hogyan kell slenderman-t...

Hogyan kell slenderman-t szerkeszteni Gimp 2-vel?

Figyelt kérdés
Van-e erre egy tutorial, hogy hogyan kell slenderman-t képszerkeszteni a Gimp 2 képszerkesztő szoftverrel?

2014. nov. 21. 12:03
 1/10 anonim ***** válasza:
A fantáziáddal... Mást nem tudok mondani. Egyébként nem értem a kérdést. A játékot akarod megszerkeszteni, vagy csak magát a Slenderman-t? Mert ha magát a slendermant, akkor kezdj hamar hozzá, mert sokáig fog tartani. Ha az egész játékot át akarod szerkeszteni, akkor azt nem gimp2-vel kell, ehhez komolyabb programozási tudás szükséges.
2014. nov. 21. 12:06
 2/10 A kérdező kommentje:

öhm... Én pedig a válaszodat nem értem. Hogy jön most ide a játék? Meg hogy pattant ki az az ötlet, hogy Gimp 2-ben akarom megszerkeszteni az egész játékot? Már bocsánat, de ilyen elvetemült gondolatokat még nem hallottam. :D

Én csak egy egyszerű, szimpla mezei slenderman-t akarok a képszerkesztő programomban megszerkeszteni (jelen esetben a Gimp 2-ben). Ehhez érdekelne egy kis ihlet, tutorial etc...

2014. nov. 21. 12:12
 3/10 anonim ***** válasza:

Akkor itt nézelődj és majd egy idő után rájössz.

[link]

2014. nov. 21. 12:16
 4/10 A kérdező kommentje:

Bár azzal is megelégednék, ha találnék egy olyan tutorialt, ahol egy szimpla embert kell megszerkeszteni. Maximum kicsit máshogy járok el itt-ott a turoialban az "emberi" testtel kapcsolatban, illetve itt-ott kicsit hozzá toldozgatok-foltozgatok néhány csápot az "emberi" külsőhöz.

Csak az ihlet miatt kell egy tutorial, hogy beinduljon a fantáziám.

2014. nov. 21. 12:16
 5/10 A kérdező kommentje:

ma 12:16

Magyarul nincs? Utálok hosszabb ideig angolul mókolni ilyenekkel.

2014. nov. 21. 12:17
 6/10 A kérdező kommentje:
No mindegy. Azért köszi. Majd találok valamit.
2014. nov. 21. 12:18
 7/10 tabaki ***** válasza:

"hogy pattant ki az az ötlet"

Ennél keményebb dolgokra is kérnek néha tippet a kérdezők, például 3D-játékot vagy oprendszert akarnak csinálni nulla ismerettel, úgyhogy sosem lehet tudni, nem te vagy-e idióta...

Amúgy meg nem értem a problémát, ugyanolyan rajz, mint a többi. Esetleg alapként behozol egy fotót, amit egy másik rétegen körberajzolhatsz, vagy valami, de különben? Keress rá, talán találsz valami olyat, amire kíváncsi vagy:

[link]

2014. nov. 21. 13:20
 8/10 A kérdező kommentje:

uff... Hát igen. :D Ezért kéne minimális szinten programozást, modellezést tanítani a közoktatásban mindenki számára, hogy akit komolyabban is érdekel az tudjon valahogyan elindulni. :D Biztos többre mennének ezzel a tudással, mint a történelemmel-ismerettel. :D

Mondjuk a kérdésemből ki lehetett volna silabizálni azt, hogy nem olyan idióta vagyok. :-) Az, hogy "Gimp 2" és "képszerkesztés" csak érintőlegesen kötődik a játékfejlesztéshez, ami engem kimondottan hidegen hagy. No meg a "programok" alkategórába helyeztem el a kérdésemet és nem a "programozás alkategórába. Bár ez az én meglátásom.

Különösebben nagyon nincs is problémám, csak egy kis kezdőlöket kell, hogy beinduljon a "fantáziám", mint azt az első hozzászóló írta. :-) Tanácsért fordultam ide a Gimp szakértőkhöz, hogy ők hogyan kezdenének bele egy slenderman kép megszerkesztésébe, illetve tudnak-e ehhez valamilyen magyarul is elérhető tutorialt.

No mindegy. Ahogy elnézem tutorial magyarul nincs a slenderman készítés fortélyairól. :-) Bár remélem, hogy hasonló rémséges rémekről azé'rt sikerül találnom elkészítési ötleteket, tippeket, tutorialokat a Gimp 2 képszerkesztő szoftverhez.

2014. nov. 21. 15:43
 9/10 tabaki ***** válasza:

De bocs, nem értem, hogy képszerkesztés szempontjából a Slenderman miben különbözik egy fenyőrigótól, tűzoltólétrától vagy egy marsbéli kuglipályától. Használod az eszközöket, míg olyan nem lesz a kép, mint a fejedben. Legalább kerestél volna egy képet, hogy nesztek, ilyesféle ábrázolásra gondolok.

Nézzél meg bárminek a szerkesztéséről tutoriálokat, és alkalmazd a tanulságait a Slendermanre.

2014. nov. 21. 16:51
 10/10 tabaki ***** válasza:

Ihol egy próba. Nem volt idegem tisztességesebben megcsinálni, meg őszintén szólva a téma is hidegen hagy, de remélem, ihletforrásként megfelel. Letöltöttem egy erdőt innét:

[link]

Egy öltönyös pasast innét:

[link]

A pasit kissé átszabtam, módosítottam a színeken, belerajzoltam a csápokat, kábé ennyi a szerkesztés lényege. A képelemeket külön rétegeken alakítgattam, neked is ezt javaslom.

[link]

2014. nov. 21. 23:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!