Hogy tudom a pdf-et szerkeszteni?
Kaptam egy hosszú szöveget pdf-ben, de vannak benne olyan szövegrészek, amiket ki akarok törölni.
Hogy tudom ezt szerkeszteni?
Már megpróbáltam átkonvertálni doc-ba és odt-be , de akkor szétesik a szöveg, főleg az olyan részek amiket a szövegszerkesztő nem tud megjeleníteni pl képletek stb.
Keres rá a The Pirate Bay oldalán az Adobe Acrobat XI Professional programra. A legfelső találatot töltsd le, telepítsd fel és már szerkesztheted is a PDF-eket.
Linket is tettem volna be, de úgy nem engedte elküldeni a választ.
Köszi.
Bár már találtam egy legális verziós. A program neve open office és most nézegetem.
Bocsánat, most látom, hogy a keress szót egy s-sel írtam.
Az Open Office szerintem ugyanazt tudja, mint a Microsoft Word, egy professzionális PDF szerkesztővel többre mész.
Használj LibreOffice-t! Ingyenes és jó.
PDF-hez: Foxit Reader, fényképezőgép a menőben, kijelölöd és bemásolod Writerbe. A formázást nem viszi át.
Fotót, szöveget, bármit lehet így szerkeszteni, aztán a LibreOffice Writerrel lehet menteni újra .PDF-be.
Töltsd le a Libre Office programcsomagot. Ez is ingyenes, tud magyarul.
Már használtam ilyen célra, gyakorlatilag egy pdf dokumentumot teljesen át lehet vele szerkeszteni.
Csak arra ügyelj, hogy a végén nem menteni kell, hanem exportálni! Értelemszerűen pdf-formátumba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!