Nekem sokáig Nod32-m volt, és windows 7-et használok, de 2 nap alatt kétszer tette tönkre a gépemet valamilyen trójai, a Nod32 nem ismerte fel, vagy nem tudom :S Most pár napja AVG-t használok, jónak tűnik...Lehet olyat, hogy feltennék kettő valamilyet, megférnek egymás mellett?
Lényegében kíváncsi lennék több véleményre, esetleg ezeken kívül ismer valaki mást ami jó?
Most AVG-t használok és úgyvettem észre, hogy jobban fogja a gépemet.=) Szóval én ink. az AVG-re szavazok!!:)
2010. aug. 19. 06:09
12/15 anonim válasza:
Minden vírusirtó annyit tud, amennyire beállítod, ez érvényes az ESET-NOD-ra is. Az más kérdés, hogy sajnos bontatlan dobozú digitális fényképezőgéphez is adhat a gyártó trójaival fertőzött CD-ket! Ha ráadásul esetleg vannak Windows biztonsági rések is a gépeden (miért ne lennének, csak azok vannak), akkor nagyon hamar bejuthat a trójai. Erről te magad tehetsz, mert a digitális géphez kapott CD-ket telepítetted! Hogy aztán az ilyen gyártó mit érdemelne, az más kérdés.
2010. aug. 20. 12:41
13/15 anonim válasza:
És itt a legutóbbi hetek fő kérdése: mit lehet kezdeni a mostanában egyre erősebb támadásokkal? Csak kiterjesztett heurisztikájú (ez beállítható legyen a cserélhető eszközökre is), levélszemétszűrővel is ellátott, állandóan frissülő virus- és kémprogram irtót szabad használni! És TILOS a Windows tűzfal. Márpedig akkor más megoldás nincs, mint a fizetős, komplex, valós idejű védelem beszerzése, pl. a Kaspersky Internet Securityé. És ezeket a beállításokat ellenőrizni kell, ESET-nél és a többinél is, alapból tudják, de neked kell beállítani.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!