VirtualBox-ban hogyan tudnám egy hálózatba tenni 2 gépet, hogy az internetelérés is maradjon? (többi lent)
Figyelt kérdés
Egy Ubuntu Servert és egy Windows 7-et próbálok egy hálózatba tenni, ez már sikerült is, de így nem tudnak az internetre csatlakozni.
Úgy sikerült hogy a hálózat beállításnál mindkét gépnél belső csatolóra állítottam, és így a dhcp automatikusan kioszt nekik egy-egy IP-t. Internetre csatlakozni viszont nem tudok.
Valaki aki jártas ebben tudna segíteni?
2014. nov. 19. 20:21
1/3 anonim válasza:
NAT hálózatot kell használnod. Vagy tegyél mindkét gépre külön egy-egy kártyát a nethez.
2/3 anonim válasza:
nekem router mögött van, és bridge -ben jó.
így mindegyik gép a router mögött egy hálózaton van.
ha nincs router, hanem közvetlen netkapcsolat, akkor bonyolodik...
3/3 A kérdező kommentje:
A bridges megoldást kipróbáltam és működik. Viszont ha a gép kábelről kapja a netet, akkor ez a megoldás már nem fog működni?
2014. nov. 19. 21:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!