Windows XP VS WINDOWS Vista VS Windows 7 VS Windows 8 VS windows 8.1?
Figyelt kérdés
Melyiket miért szeretitek/nem szeretitek?
Attól most tekintsünk el, hogy az XP-re megszűnt a támogatás.
2014. nov. 19. 14:04
1/10 anonim válasza:
Win 7. Stabil, gyors, én nekem őszintén szólva a szívemhez nőtt. Az XP-t a régi gépem miatt utáltam meg (5 perc volt, mire betöltötte a Windows-t! Vistát, 8-at, 8.1-et nem használok.
2/10 A kérdező kommentje:
köszi ment a zöld
2014. nov. 19. 14:23
3/10 anonim válasza:
7-es a kedvenc.
8.1 is jo lenne ha olyan stabil lenne minden teren mint a 7es... Sok problemam volt vele sajnos...
4/10 anonim válasza:
7 és az xp.Mindkettő stabil és gyors.Egyszerű a használatuk.És egy átlag felhasználónak megfelel.Windows vista esetleg az sp2 de inkább 7.A 8-al sok a kombatibis probléma.Majd kiderül milyen lesz a 10 de eddig nem rossz.
5/10 A kérdező kommentje:
köszi :)
2014. nov. 22. 11:31
6/10 anonim válasza:
windows vistának tetszik nagyon a tálcája a win 7 bántja a szemem és nemkezeli a 3 terrás winchestereket win 8.1 az nagyon jó gyors stabil.
7/10 A kérdező kommentje:
nekem most a 8.1 pro van fent idáig tetszik csak a movie maker nincs rajta :S
2014. nov. 26. 19:34
9/10 A kérdező kommentje:
honnan lehet letölteni?
és kérdés microsoft accountot miért nem tudok létrehozni? mikor elkezdem beírni a jelszót felugrik egy hibaüzenet és csak bezárni lehet :S
2014. nov. 26. 20:15
10/10 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!