Miért van ez mikor nem csináltam semmit?
A windows 7-em valamiért a 2 gb ramból 1,3-mat 1,4-et megeszik?
ez miért van amikor megkaptam a gépet sokszor nem érte el a 600 Mb-ot netezéssel együtt most úgyhogy semmi nem megy a háttérben is minden be van zárva majdnem másfél giga ramot eszik.
A Feladatkezelőben meg tudod nézni, mik mennek a háttérben (olyan nincs, hogy semmi).
A Tálcán jobb egérgombbal kattints, aztán Feladatkezelő indítása.
Itt kiválasztod a Folyamatok nevű fület.
Alul rákattintasz az "Az összes felhasználó folyamatainak megjelenítése" gombra. A felugró kérdésre Igen-t nyomsz, ha megjelenik.
Végül a Memória oszlopra kattintasz, hogy aszerint rendezze.
Ekkor látni fogod, milyen folyamatok (~programok) használják a legtöbb memóriát (RAMot) a számítógépeden.
Ezeket esetleg leírhatod ide, és kitárgyalhatjuk, mi micsoda, kell-e, stb.
Csináld meg inkább azt, amit írtam.
XP-t két okból nem kéne telepítened:
1. Régi, elavult, nem támogatott operációs rendszer. -> nagyobb veszélynek van kitéve
2. Nem biztos, hogy kompatiblis a számítógéped hardvereivel (értsd: nem biztos, hogy van mindenhez XP-re való driver).
Most akkor ki akarod deríteni, mi a baj, vagy sem?
Ha nem, akkor telepítsd a 32 bites Win 7-et (amúgy is kevés a hardver a 64 biteshez).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!