Hogyan tudom letörölni, majd újra feltelepíteni a GTA San Andreast?
Figyelt kérdés
A "Programok telepítése és törlése" mappában ott van hogy GTA San Andreas, de nincs oda írva hogy mennyi helyet foglal, és hiába nyomkodom a "törlés" gombot mint a veszett egér, nem reagál rá. Megpróbáltam megkeresni a játék mappáját, de nem találtam meg. Ha berakom a CD -t, és rámegyek hogy "Uninstal", arra sem reagál semmit. (( Kiírt CD, eddig mindig tudtam telepíteni a játékot, de most valami hibát is ki írt telepítés közben ))2014. nov. 16. 21:44
1/3 baad válasza:
Elvileg a fileok már nincsenek a gépen, de a listából nem törlődik. Szerintem XP-t használsz, mert W7 már észreveszi ha valami nincs a helyén és kiszedi a listából. Mit ír ki telepítés közben?
2/3 A kérdező kommentje:
Igen, XP -t használok. Berakom a CD -t, be mountolom daemon toolssal, és ott kiad egy kis ablakot ( a bal felső gomb azt hiszem "játék indítása", a bal alsó "uninstal", és még ezek mellett van jobb oldalt két gomb )
2014. nov. 17. 15:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!