Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Mi lehet a baj? League of...

Mi lehet a baj? League of Legends.

Figyelt kérdés
Csináltam egy accuntot a leagueoflegends.com -on szóval az official oldalon vagyis nem egyet,hanem 4et és eggyikkel sem tudok bejelentkezni sem a honlapon,sem a játékban...Ellenőriztem,EUNE-ra regisztráltam,és azzal is jelentkeztem be,4.19-es a patcher nemértem mi lehet a proléma...Ha a játékban akarok bejelentkezni akkor bejelentkezési probléma van.Mivel bejelentkezni nemtudok,így nemtudok írni a honlapra sem hogy segítenének...Légyszives ha tudtok segítsetek...Előre is köszönöm a válaszokat,nagyon fontos lenne.. 14/F

2014. nov. 16. 19:57
 1/2 xxxalkoholxxxx válasza:

Nekem is volt ilyen.Töröld a játékot majd telepítsd újra :)

Ui.:Volt olyan,hogy játék közben kiléptél?

2015. jan. 24. 10:43
 2/2 A kérdező kommentje:
Nem,nem afk-oltam soha mivel akkor amikor ezt kiirtam akkor telepitettem fel elöször..de màr jólett,köszi a választ :)))
2015. jan. 24. 15:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!