MSI Afterburner problemam van? Jatekban nem jelzi ki a hofokot. Nekem nincs olyan a Monitoring-ban, hogy "On screen display" VGA: 7990, catalist :14.9, Afterburner: 4. 0. A TV, jo nagy samsung. Es HDMI-rol megy.
Figyelt kérdés
2014. nov. 15. 16:23
2/9 A kérdező kommentje:
GPU 1,2, FPS.
2014. nov. 15. 16:28
3/9 anonim válasza:
akkor a Monitoring fülön legyen bepipálva mindhárom amit látni akarsz, és amikor rámész az egyikre (kijelölöd) akkor tudod betenni a pipát lejjebb a: Show In On Screen Display kockába egyesével.
4/9 A kérdező kommentje:
Show in Logitech Keyboard ... folott lenne, de nekem
nem jelenik meg.
Kijeloltem a GPU, utanna a Overdrive mind 2 pipa , utanna kellene azt ,de
nincs .. VGA problema lehet?
2014. nov. 15. 16:36
5/9 anonim válasza:
6/9 A kérdező kommentje:
Koszi a segitseget , de nem tudom..
Nem tudom ki pipalni az utolsot mert nincs rublika.
Szerintem olyan bill. van amihez van OSD vagy mi.
Megy a zold kez!
2014. nov. 15. 16:55
7/9 anonim válasza:
az angol OSD egy rövidítés, jelentése : On Screen Display
magyarul: AKM = A Képernyőn Megjelenítve
-a kezdőbetűk vannak csak kiemelve mint az FPS-nél =First Person Shooter
-semmi köze szerintem a billentyűzethez , egy billentyűzetnek nincs képernyője hacsak nem valami LCD kijelzős billentyűzet... :)
Így csináld:
9/9 A kérdező kommentje:
Windows ujra telepitessel megoldodott!
Koszi a faradozast!!
2014. nov. 15. 21:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!