Szerintetek melyik a tuti vírusirtó, elhárító? Nekem NOD32-van. Ez jó?
Figyelt kérdés
2010. jan. 28. 16:52
1/7 anonim 

válasza:

NOs a nodot most dobd ki (röhög) Avast! a világ legjobb virusirtója nekem volt 2 éves előfizetésem És eddig 1 MODNOM 1 vírust engedett be 2 év alatt 1x se kellet ujratenni gépen 1 mpet se lassult stb az az 1 vírus is csak Azért jött be mert kisöcsém gépezett és nyomkodta majd kikacsolta az avast! ot..
2/7 anonim 

válasza:

Duma. Jó a nod, de csak eredeti licensszel. a tört változatok nem naprakészek.
3/7 anonim 

válasza:

na itt már páran kérdezték ezekből csemegézhetsz: http://www.gyakorikerdesek.hu/kereses.php?keres=v%EDrus+%EDr..
4/7 anonim 

válasza:

NOD32
Jó a NOD32 nekem is az van és semmi bajom nincs vele
Itt egy oldal válaszd ki a leghosszabb lejárati idejő felhasználó nevet és jelszót, a NOD-od ba menj a Frissítés Teljes verzióra oda beírod ezeket és kész "eredeti" NOD32-őd.Először nem hittem de nekem kiválóan működik.:)
6/7 anonim 

válasza:

AntiVir. 6 éve ez van a gépemen és nincs vírus.
7/7 anonim 

válasza:

Nodot én anno meg vettem,szar... Ajánlom az avastot..avast 5,gépedet se eszi és jó is.:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!