Megvan valakinek ez a BIOS?
Figyelt kérdés
Sziasztok.
Egy ASUS M2R-FVM alaplapon kell frissítenem a bios-t, de a hivatalon oldalon nem találtam meg.
vagyis:
csak egy üres iso file található (igen kiírtam bootlemezként indulna is róla de nincs minek)
illetve itt már nem is található:
1201 (2007-07-23) erre a verzióra lenne szükségem
köszönöm a segitséget.
2014. nov. 14. 18:58
1/6 Tengor válasza:
Miért kell frissítened? Mit vársz tőle?
2/6 A kérdező kommentje:
megkértek, hogy frissitsem, mert a belehelyezett 2X1 giga ramból csak 1 et használ.
2014. nov. 14. 19:00
3/6 Tengor válasza:
Az ASUS alaplaphoz miért a Fujitsu oldaláról keresel BIOS-t?
4/6 A kérdező kommentje:
köszönöm az eddigi hozzászólásokat, csak az a baj, hogy 2 kérdést kaptam a várt válaszok helyett.
egyébként ez e gy scaleo gép azért ott keresem.
2014. nov. 14. 19:50
5/6 anonim válasza:
Ez az utolsó verzió!!
Beta Version 1109
Description M2R32-MVP BIOS 1109
1. Support new CPUs. Please refer to our website at: [link]
File Size 735.71 KBytesupdat
----------
ezzel a verz./dátummal nem is létezhet:
1201 (2007-07-23)
6/6 Tengor válasza:
#4, valóban nagy baj, hogy nem tudsz úgy kérdezni, hogy nekünk ne kelljen újabb kérdéseket feltenni, hanem írhassuk a választ. De hát mindenki így kezdte, majd belejössz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!