A Macbook pro mennyire jó zenefelvételre, házi stúdiózásra?
Figyelt kérdés
i5 processzor :) cubase-t használok most jelenleg windows-on, de nem vagyok megelegedve. Mac-re szeretnek mindenkeppen valtani, csak nem tudom hogy 2x2,5 Ghz processzor, es 4 GB RAM eleg-e, hogy vigyen pl.: egy 60 sávos felvetelt.
Koszi:)
2014. nov. 13. 08:45
1/3 anonim válasza:
Na. Ez leginkább a beállított latencytől függ. 600 ms-os latencyvel a legtrehányabb 10 éves PC-nek is el kell vinnie egy darabon a 30 sávot. De amúgy ha már MAC-re váltasz, érdemes lenne kipróbálni a Logic-ot a Cubase helyett, mert az nagyon durván rá van optimalizálva a MAC-re. Egyébként én is cubase-t használok. Semmi előnyöd nem fog származni abból, ha Cubase-en maradsz és MAC-re váltasz, jobban járnál, ha vennél a jelenlegi gépedbe egy profi hangkártyát.
2/3 A kérdező kommentje:
Szia Külső hangkártyám van!!!! M-Audio M-track plus, nekem csak elegem lett a windows undorító megbízhatatlanságából, és instabilitásából :)
2014. nov. 13. 16:42
3/3 anonim válasza:
Hát, nekem is windowsom van a stúdióban, bár nekem RME RayDat hangkártyám van, és valahogy egyáltalán nem instabil :D Valamit te rontasz el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!