Castiel87 kérdése:
Eredetiben játszom a fifa 15-el bőven megvan a gépigény és eddig nem is volt baj kicsit se akadt egyszer se, de 1 hónapot kihagytam és most pedig kb 10 másodpercenként izomból szaggat, mi lehet a baj?
Figyelt kérdés
Lehetséges hogy egy Windows frissítés csinálta? Vagy a ryse son of rome-nál egyszer bejött ilyen pixel hiba lehet tönkre nyomta a videokártyám vagy ilyet nem tud csinálni egy játék?2014. nov. 13. 07:57
1/5 Tengor válasza:
Az is lehet, hogy feltettél egy hónap alatt valamit, ami időnként megrántja a CPU-t.
2/5 Szőrös Béka válasza:
Nem volt valami frissítés a Fifában azóta?
3/5 A kérdező kommentje:
De volt de nem hinném hogy attól téphet:O
2014. nov. 13. 08:52
4/5 Tengor válasza:
Ne privátba!
Nézd végig, hogy mik futnak a háttérben, miket raktál fel azóta és hasonlók.
A rendszer újra húzása valószínűleg megoldja a problémát, de ez az ágyú, amivel verébre lősz.
5/5 A kérdező kommentje:
Most néztem meg már a hd filmek youtube-on is akadnak szóval valami sztem beszart a videókártyámon vagy nemtom/= de pl a league of legends játék továbbra is tartja a 280 fps-t szóval foggalmam sincs mi a baj/=
2014. nov. 13. 09:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!