Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Mi lehet a WoW-ommal? Bővebben...

Mi lehet a WoW-ommal? Bővebben lent!

Figyelt kérdés

Vissza akartam pacthelnelni a WoW-omat, és mondták , hogy töröljem a Patch-el kezdődő .MPQ fájlokat a Data mappából.

Én ezt meg is tettem.

De amikor indítanám a WoW-3.0.1-to-3.0.2-enUS-Win-Update-downloader-t akkor végig megy és kiír egy hibaüzenetet

Ír valami olyasmit, hogy az újratelepítés megoldhatja a problémát, de nekem nincs telepítőm.

Szóval az a gondom, hogy nincsenek meg a .MPQ fájlok

2010. jan. 27. 21:36
 1/5 anonim ***** válasza:
Lomtárból is kitörölted?
2010. jan. 27. 21:42
 2/5 A kérdező kommentje:
sajnos igen ...:S
2010. jan. 27. 21:49
 3/5 anonim ***** válasza:

"Vissza akartam patchelni"... Ez mit jelent? Régebbi patchet akartál használni, mint ami fent van? Kérd meg a törtszervered GM-jét, hogy adjon neked olyan linket ahonnan a ő szerveréhez tudod letölteni a játékot. Vagy fizess havi 3-4k-t és nem lesz ilyen gondod.

Egyébként biztos, hogy "enUS" verziójú patch kell neked? Nem lehet, hogy az a baj, hogy Európában az enGB-t használjuk?

2010. jan. 28. 08:02
 4/5 A kérdező kommentje:
EnUs kell mindig is azt töltöttem és már nincs gond megoldottam azért köszönöm a válaszokat :D
2010. jan. 28. 21:39
 5/5 anonim válasza:
töröld le az egész wowot és kezd előről
2010. márc. 13. 11:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!