Offline driver installálo programot keresek, van ilyen?
Figyelt kérdés
Üdv.Keresek egy olyan offline driver telepítö programot, aminek ha betallozok pl 4-5 drivert, akkor azt automatice pakolássza is fel, a másodlagos particiorol.Létezik ilyen ?? mert a gugli haver mindent talált, csak ilyen progit nem :) elöre is köszönöm !!2014. nov. 11. 09:01
1/2 Tengor válasza:
Miért is jó ez? Ha letöltöd, akkor már csak rá tudsz kattintani 5 ikonra, meg 10 next gombra, nem?
2/2 anonim válasza:
Szerintem olyan nincs, mert a drivereket valahogy integrálni kell. Hasonló lehet ez [link]
De lehet a drivereket integrálni a telepítőbe, viszont ott is egyfajta kibontás-integrálás van...nem csak úgy azt mondom "hogy ott van néhány .exe, azokat telepítsd"...:))
nLite, vLite programokról hallottam. Xp alatt nLite-ot használtam is, működött. Ötlet, az ashampoo-val gondolom lehet .iso-t is csinálni, azt futtathatod virtuális meghajtóval, de lehet gyorsabb megoldás a kézi telepítés?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!