Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Miért csak COD2 és COD4...

BeginnerWorker kérdése:

Miért csak COD2 és COD4 közben fagy ki a PC-m és már egyéb sokkal brutálabb játékoknál mért nem?

Figyelt kérdés

Gép :

CPU: Intel(R) Core(TM)2 Quad CPU Q6600 @ 2.40GHz, 2405 MHz

Vidikártya :Nvidia Geforce GTX 660 TI

Oprsz: windows 7 64bit

(csak ennél a 2 gamenél fagy, semmi mások nagyobb gépigényű offline / online gamenál semmi iylesmi nem tapasztalható) túlmelegedés sem tapasztalható !

2014. nov. 10. 16:29
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Nekem is csinált hasonlót. Beleraktam még egy ramot. Azóta nem csinálta.
2014. nov. 10. 16:32
 2/11 A kérdező kommentje:
8 Giga ramom van :/
2014. nov. 10. 16:34
 3/11 P.O.C. ***** válasza:
Hogy érted hogy "kifagy"? Az egér se mozdul meg? CTRL+ALT+DELETE se segít ilyenkor?
2014. nov. 10. 16:40
 4/11 A kérdező kommentje:
Képernyő az adott pozícióban megmerevedik ( hang is begerjed az akkor éppeni hangot "zörgi", se egér se CTRL-ALt-Del se alt tab se semmi kombó, sőt még a num/caps/scroll lockok sem működnek, 1 megholdás az újraindítás marad (próbáltam h várok hátha helyrejön, de nem )
2014. nov. 10. 16:43
 5/11 P.O.C. ***** válasza:

Nekem is szarakodott a közel múltban ugyan ez a két játék. A jóval újabb és komolyabb verzió (pl. COD Ghost) meg gond nélkül ment.

Bár nekem el se indultak, illetve hibaüzenettel kiléptek. Hirtelen romlottak el, egyik napról a másikra és egyszerre. Szóval ilyen durva jelenség nem volt, mint nálad.

Sok külföldi fórumon hangkártya drivert problémát írtak, hogy azt újra kell telepítenem, az elérhető legújabb verzióval. Ez nem vált be. Egy másikon meg azt olvastam, hogy be kell tudni egy analóg mikrofont a hangkariba.

Ez az ötlet viszont bevált, azonnal meggyógyultak. :)

2014. nov. 10. 16:56
 6/11 A kérdező kommentje:
Igen a játék nekem is "bedugós" módszerrel működik, de ez teljesen más probléma sajnos :/
2014. nov. 10. 18:15
 7/11 P.O.C. ***** válasza:
TIPP: XP kompatibilis mód esetleg?
2014. nov. 10. 18:21
 8/11 A kérdező kommentje:
Az sem hozott változást :/
2014. nov. 11. 11:14
 9/11 P.O.C. ***** válasza:

VGA driver a legfrissebb?

Patch -ek telepítve vannak a játékokhoz?

2014. nov. 11. 16:07
 10/11 A kérdező kommentje:

Igen legfrisebb

És , persze, eleve nem tudnék játszani ha nem lennének telepítve a patchek :)

De kb fél óra játék után fagy ki.

2014. nov. 11. 18:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!