Én eddig a windows xp jarbantartására a ccleanert használtam, és most ki szeretnék próbálni valami hatékonyabbat de olykor biztonságosat is, a wise disk cleaner és a wise registry cleanert? Mi a véleményetek erről a 2 programról?
wise registry cleaner - nekem ezzel sikerült megölnöm az xp-t, újra kellett telepítenem.
Havonta így tartom karban a rendszert:
Revo uninstaller - felesleges dolgok, progik eltávolítása
ccleaner - felesleges dolgok eltávolítása, registry rendbetétele
restart
töredezettségmentesítés
nekem eddig ez vált be
#1 vagyok
restart után törlöm az utolsó kivételével a rendszervisszaállítási pontokat, majd töredezettségmentesítek a Defraggler progival
A Ccleaner valóban nem végez olyan "mély" tisztítást, mint más programok.Cserébe viszont sokkal kisebb valószínűséggel töröl egy esetlegesen fontos elemet.
Mindenesetre célszerű beállítani minden rendszerkarbantartóban azt, hogy hozzon létre egy biztonsági mentést, amikor a regisztrációs adatbázist takarítod.Így - egy esetleges hiba után - visszaállíthatóak a változtatások.
Hasonló programok ( ábécé sorrendben, a teljesség igénye nélkül ):
- Advanced System Care,
- CleanGenius,
- Glary Utilities,
- JetClean,
- WinUtilities.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!