Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Hackintosh tulajok segítség!...

Hackintosh tulajok segítség! Nem boot ol be?

Figyelt kérdés
Megvan az OS X Maverick dmg fájl kiirtam usb re biosba a sata t ahci re állítottam és elindul az OS X de amikor beirom hogy amd64 -v fekete kép és nem megy tovább de bármit próbálok fekete kép! Mi a baj?

2014. nov. 10. 15:18
 1/5 anonim ***** válasza:
Az OsX csak nagyon speciális esetben működtethető nem Mac gépeken. Ennek oka, hogy nincsenek driverek és az OS a Mac hardverelemeire van csiszolva (hiszen máshol nem is kell futnia). Ha nem ízig-vérig Intel géped van, nem sok esélyed van a használatára.
2014. nov. 10. 15:40
 2/5 A kérdező kommentje:
De nem a sima OS X van az usbn hanem a niresh os x mavericks 10.9 és amd s gépen is futnia kell mert virtuális gépen már próbáltam és ott ment
2014. nov. 10. 15:46
 3/5 A kérdező kommentje:
Amúgy majd jövő karácsonykor veszek egy imac et viszont most csak így tudom megoldani
2014. nov. 10. 15:47
 4/5 anonim ***** válasza:
Siman futhat amd-s gepen is megfelelo kernellel. De en meg egy normalis lepesrol lepesre leirast nemtalalok, letoltottem kernelt, most azt hogyan tudom feltelepiteni? Eloszor kell a gyarit lemezkeofajt es utana a kernelt vagy hogyan?
2014. nov. 22. 00:25
 5/5 A kérdező kommentje:
Én se tudom fel telepíteni kedves utolsó azért tettem fel a kérdést egyébként szívesen segítenék :(
2014. nov. 23. 08:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!