Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Van olyat program, amivel 2...

Lustig kérdése:

Van olyat program, amivel 2 videokártya között lehet váltani?

Figyelt kérdés

Adott egy régi i5-540M és egy Nvidia Quadro 3100M 512Mb.

Hp Elitebook 8440P a laptop egyébként.

Üzemidő növelése céljából lenne jó.

2014. nov. 10. 14:09
 1/7 anonim ***** válasza:
nincs
2014. nov. 10. 14:11
 2/7 Tengor ***** válasza:
69%
A driver ha jól van telepítve és beállítva, akkor automatikusan vált a két kártya között.
2014. nov. 10. 14:12
 3/7 A kérdező kommentje:

De ez sajnos erdetileg nem tud a 2 között váltani.

Csak a bios-ban lehet váltani

2014. nov. 10. 14:15
 4/7 anonim ***** válasza:
tengor el olvastad a kérdést?
2014. nov. 10. 14:15
 5/7 Tengor ***** válasza:
100%

Elolvastam, miért?

Nem hiszem, hogy a mérnökök annyira buták lennének, hogy betesznek két GPU-t és nem lehet őket váltani. Akkor minek tennék bele?

2014. nov. 10. 14:24
 6/7 A kérdező kommentje:

Ha jól tudom ma már minden mobil processzorban (lehet hogy az asztaliaknál is így van) van egy integrált videokártya.

Az i540m-ben is van egy integrált.

Ha ezen kívül van egy dedikált is, akkor régen csak szimplán letiltották a processzori integráltat. Ma már különböző megoldások vannak a váltásra (pl nvidia optimus)

Csak azt akartam kérdezni, hogy lehet e valahogyan manuálisan ki-be kapcsolás nélkül egyszerűn váltani a 2 között, ha nincs nvidia optimus a gépemen.

2014. nov. 10. 14:44
 7/7 anonim ***** válasza:
Nem tudom, hogy a gyártó programján kívül létezik-e másik erre a célra. Miért nem rakod fel az nvidia drivereit normálisan? Attól jobb szerintem nem kell. Ott is megadható egyébként, hogy mikor melyiket használja... (amíg windows-t használtam addig be volt paraméterezve, hogy melyik program melyiket használja).
2015. jún. 15. 07:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!