Miért nem tudok PDF-be menteni photoshopban?
hibaüzenetet ír ki:"The settings you choose in the Save Adobe PDF dialog can override your current settings in the save as dialog box"
ezt leokézva kinyílik egy újabb ablak. Tud valaki segíteni?
Lehet, hogy későbbi verzióknál van kisebb eltérés, de:
Kiválasztod a mentés máskéntet, a Photoshop PDF-et, majd azt a helyet, ahova menteni akarod. Ez utóbbit ne felejtsd el, mert lehet, hogy mentette neked is, csak nem ott keresed, ahol van.
Az ablakban a képek minőségénél kiválasztod a jpg-t, majd a csúszkával beállítod a tömörítés mértékét. (maximum: legjobb kép, legnagyobb fájl, minimum legvacakabb kép, legkisebb fájl).
A többi beállítással csak akkor kell foglalkoznod, ha különleges igényeid vannak (jelszóval védett fájl, stb.)
Leokézod, és egy pár pillanat alatt menti is (az előre megadott helyre).
Melyik Photoshop verziót használod?
Mint írtam, a későbbieknél lehetnek eltérések, én (a céges gépemen) a CS 8.0-t használom, azon néztem meg.
Esetleg egy képernyőképet, ha fel tudnál rakni arról a bizonyos ablakról, talán előbbre lennénk.
Lehet, hogy valami olyan beállítást sikerült kreálni, amitől megfekszik a program.
Vagy túl nagy neki a (kép)fájl, vagy a gépnek.
Persze így messziről csak találgatni lehet.
Nézd csak, mit találtam!
Igaz, angolul beszél, viszont nagyon látványos:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!