Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Miért nem tudok PDF-be menteni...

Miért nem tudok PDF-be menteni photoshopban?

Figyelt kérdés

hibaüzenetet ír ki:"The settings you choose in the Save Adobe PDF dialog can override your current settings in the save as dialog box"

ezt leokézva kinyílik egy újabb ablak. Tud valaki segíteni?

2014. nov. 10. 12:04
1 2
 1/12 Szőrös Béka ***** válasza:
igen ki is kell nyílnia egy új ablaknak, ahol a PDF-re vonatkozó dolgokat tudod beállítani, és csak utána menteni
2014. nov. 10. 12:10
 2/12 A kérdező kommentje:
köszönöm, és ott mit kell kiválasztanom, vagy bejelölnöm, mert próbálkoztam, de a végén nem mentette el.
2014. nov. 10. 14:13
 3/12 Lajos54 ***** válasza:

Lehet, hogy későbbi verzióknál van kisebb eltérés, de:

Kiválasztod a mentés máskéntet, a Photoshop PDF-et, majd azt a helyet, ahova menteni akarod. Ez utóbbit ne felejtsd el, mert lehet, hogy mentette neked is, csak nem ott keresed, ahol van.

Az ablakban a képek minőségénél kiválasztod a jpg-t, majd a csúszkával beállítod a tömörítés mértékét. (maximum: legjobb kép, legnagyobb fájl, minimum legvacakabb kép, legkisebb fájl).

A többi beállítással csak akkor kell foglalkoznod, ha különleges igényeid vannak (jelszóval védett fájl, stb.)

Leokézod, és egy pár pillanat alatt menti is (az előre megadott helyre).

2014. nov. 10. 14:28
 4/12 A kérdező kommentje:
köszönöm Lajos54, de nem jgp-t szeretnék, mert nyomdába küldöm, és pdf kell. A mentés másként után feljön egy újabb ablak, ahol egy csomó opciót kell bejelöldni de bármit írok a végén mindig error a vége. Ahova elmentem, ott valóban van egy kis fájl, 6 kbyte de nem lehet megnyitni, egyébként meg kb 120 MB az eredeti képem
2014. nov. 10. 15:22
 5/12 Lajos54 ***** válasza:
A pdf-en BELÜL a képek jpg-k!
2014. nov. 10. 15:39
 6/12 Lajos54 ***** válasza:

Melyik Photoshop verziót használod?

Mint írtam, a későbbieknél lehetnek eltérések, én (a céges gépemen) a CS 8.0-t használom, azon néztem meg.

2014. nov. 10. 15:43
 7/12 Lajos54 ***** válasza:

Esetleg egy képernyőképet, ha fel tudnál rakni arról a bizonyos ablakról, talán előbbre lennénk.

Lehet, hogy valami olyan beállítást sikerült kreálni, amitől megfekszik a program.

Vagy túl nagy neki a (kép)fájl, vagy a gépnek.

Persze így messziről csak találgatni lehet.

2014. nov. 10. 15:46
 8/12 A kérdező kommentje:
cs4-em van.Sajnos ide nem tudok monitorfotót betenni :(
2014. nov. 10. 17:44
 9/12 Lajos54 ***** válasza:
feltöltöd valahova (például kepfeltoltes.hu ) aztán beírod ide a linket.
2014. nov. 10. 20:51
 10/12 Lajos54 ***** válasza:

Nézd csak, mit találtam!

Igaz, angolul beszél, viszont nagyon látványos:

www.youtube.com/watch?v=3TtIhR6IF1M

2014. nov. 10. 21:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!