Öreg hegy kérdése:
Excel - hiperhivatkozás csoportos bevitel? Több száz videofájlt szeretnék rendszerezni,
Figyelt kérdés
könnyen kereshető formátumban, és addig eljutottam, hogy egyesével cellákba oszlopokba rendezem, csak ezt egyesével tudtam, nem találtam csoportos kijelölést, valamint hogy lehetne a fájl tulajdonságaiból pl a készítés idejét, és a video hosszát is cellába rendezni?
Vagy még jobb lenne ha tudnátok ajánlani egy erre szolgáló prg.t, láttam is ilyet, de még egyszer képtelen vagyok megtalálni.
Köszi
2014. nov. 10. 11:19
1/1 anonim válasza:
A WhereisIt alkalmas erre, a FileMaker meg szinte kimondottan erre van (meg ezer másra is), illetve keress még rá google-ban, hogy "asset manager".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!