Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Mit jelent az IT alapismeretek?

Mit jelent az IT alapismeretek?

Figyelt kérdés
álláshoz kérik de nem tudom mi az
2010. jan. 27. 19:41
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

informacios technologia. alap dolgokat tudnod kell a szamitogeprol.

ECDL -be ez is bennevan.

Osszes kerdes ittvan ami elofordulhat egy ilyen vizsgan:

[link]

2010. jan. 27. 19:47
 2/3 A kérdező kommentje:
köszi,mostmár értem
2010. jan. 27. 20:12
 3/3 anonim válasza:

ne haragudjatok nekem nem az ECDL-érdekel hanem az hogy egy álláshirdetésben konkrétan mit takar az hogy IT-Alapismeretek.

Kifejtenétek egy kicsit bövebben mi számit alapvető számitástechnikai ismeretnek milyen programokat kell ismerni és milyenszinten kell ismerni azért kérdezem mert egy laikusnak(mint például nekem) egy excel is felfoghatalan...persze adatokat bele tudok irniv másolni bele de pl visszakeresni valamit vagy makrót használni stb ilyenekhez fingom nincs.....vagy utasitás alapján végrehajtani vmit progranyelvezetéhez lövésem nincs

Word höz is csak nnyit konyitok hogy önéletrajzomat meg tudtam rajta irni úgy-ahogy :-) Ja meg egyfényképet is be tudtam szerkeszteni az önéletrajzba

2015. febr. 16. 14:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!