Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Miért nem tudok használni...

Miért nem tudok használni videószerkesztő programokat? Mi lehet a baj/hiba?

Figyelt kérdés
A windows movie maker először dll hibüzeneteket küld, amiket pótolok, majd végül nem jelez semmit, s el sem indul.. Ez a vin7re való. Leszedtem régebbi movie makert, az is kérte a dll file-okat, azokat is pótoltam, majd nem engedte, hogy mp3 formátumú zenét illesszek a videóba, itt is valami hibaüzenettel jött.. Utána néztem neten, ezt is megoldottam, ezután elkészítettem a videót menteni szeretné, újra hibaüzenet (valami, hogy nem találja az mp3 kiindulási pontját..) Ráhagytam, majd leszedtem a VideoSpin-t itt is minden működik kivéve az hogy mp3 formátumú zenét nem illeszthetem a sávjába.. :) Kérlek segítsetek, mert megőrülök :D

2014. nov. 9. 11:24
 1/2 A kérdező kommentje:
Ja és csináltam egy saját zenét, s ahhoz szeretnék videót csinálni. Ha esetleg tudtok valami olyan programot ami erre a dologra jobb akkor azt is írhattok. Köszönöm :)
2014. nov. 9. 11:32
 2/2 anonim ***** válasza:
dll-eket nem célszerű csak úgy "pótolni", ha valmi dll-t hiányol, az egy egész keretrendszert szokott, pl .NET framework, visual c library, ilyesmi.
2014. nov. 9. 15:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!