Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Ha teljesen tele pakolom a...

Ha teljesen tele pakolom a merevlemezem abból lehet baj?

Figyelt kérdés

Úgy értem, lehetnek tőle fagyások és lassulások vagy valami?

két partícióm van egy c és egy d, a c-n van a windows ( Windows 7 ) és a d-n meg az adataim tárolom... lehet belőle valami baj ha telerakom a d-t vagy csak annyi hogy megtelik ? Illetve mikor bizonyos mértékig telerakom, akkor pirosra vált a csík a lemez mellett, ez mit jelez? csak azt hogy megfog telni vagy más jelentősége is van?

2014. nov. 9. 11:09
 1/4 Szőrös Béka ***** válasza:
A "D"-t egész nyugodtan telepakolhatod, feltéve, hogy nem onnan veszi el a virtuális memóriát (de feltételezem az a "C"-re van állítva)
2014. nov. 9. 11:17
 2/4 Szőrös Béka ***** válasza:
Közben eszembe jutott, hogy a "d" lomtára nem biztos, hogy "működni" fog. De ezt majd hozzáértő leírja :D
2014. nov. 9. 11:19
 3/4 A kérdező kommentje:

Igen, a lomtárat azt tudom, ha elfogy a limit amit beállítottam neki akkor azonnal megsemmisíti a törölni kívánt fájlokat, és akkor is ha több fájt akarok törölni mint a beállított méret...

De akkor fagyni nem fog tőle igaz? A Rendszerpartícióra nem szoktam semmit tenni, oda csak telepítek, minden mást telepítőket, személyes fájlokat a d-n tárolok mert már megszívtam vele hogy bekampecolt a rendszer, nem tudtam beindítani és elvesztek a fájljaim, így egyből mindent a d-re mentek... A lapozófájl a c-n maradt, azt nem bántottam

2014. nov. 9. 11:40
 4/4 anonim válasza:
Attól függ hogy melyik meghajtóra van feltelepitve az op. rendszer. Értelemszerűen arra pakolsz amelyiken nem a rendszer van és akkor nincs gond. De a hely felszabadítás és a töredezetségmentesítés sok mindent megold.
2014. dec. 16. 17:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!