Hogyan szabadíthatom fel a helyet a C meghajtón?
Mindent, ami nem kell.
Ideiglenes fájlok.
Ideiglenes internetfájlok
Előzmények
Prefetch
Windows ideiglenes fájlok.
Vagy használj az archívum kibontásához más alkalmazást.
Ha Winrar -el bontottál ki, akkor bizony a temp -ben kellene lennie. Talán a Windows Temp -jében...
Igencsak félreérthető volt. Mintha nem lenne elég hely a kibontáshoz C: meghjajtón...
5 -ös írására:
Ccleaner??? WTF???
Amikor (előszőr és utóljára) használtam azonnal gajravágta a gépemet. Olyan drivert szedett le ami kellett volna a gép működéséhez. Ráadásúl úgy szedte le, hogy megsérűlt jónéhány REG bejegyzés is, emiatt el sem indúlt többé a gép. Újra kellett telepítenem.
Akkor nem egyre gondolunk, a Ccleaner nem túr a rendszer lelkének legmélyére, cserébe alapbeállításokon abszolúte biztonságosan gyalulgat. Számtalanszor használtam a céges gépeken is, soha semmi gondot nem okozott.
"Olyan drivert szedett le ami kellett volna a gép működéséhez"
Te valami mást csinálhattál :)
"Te valami mást csinálhattál"
Telepítettem, majd beállítások módosítása nélkűl nyomtam egy takarítást. Legyalúlt kb 150 Kb felesleget (azt én is megtudtam volna csinálni) aztán a rendszerleíróadatbázisból kiszedte a neki nem tetsző bejegyzéseket. Vagyis az egyik fontos driver reg bejegyzéseit. Meg még ki tudja mit... Kűlső rendszer használatával jöttem rá, hogy a reg bejegyzések közűl törölte a driver reg -jeit és még egy pár reg bejegyzést. De még a kűlső rendszerrel sem tudtam a rendszert helyrerakni. Pedig próbáltam...
Ennyit a sokak által szeretett CCleaner -ről...
Amit talál szemetet azt én is le tudom törölni (még olyan szemetet is hagyott, amit én le szoktam szedni) viszont a rendszert galyravágta. Én úgy takarítom a szemetet, hogy a rendszer egyben marad, de szemét nincs utánnam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!